Telefon: 0758044826, 0723313131, 0212434036, 0212434035; e-mail: comenzi@edusigma.ro

Almanahul mediului 2014

10,00 lei

Ideea publicării, în fiecare an, a unui Almanah al Mediului, într-o perioadă în care ecologia reprezintă știința dominantă iar  ecologismul tinde să devină un mod de viață, s-a impus de la sine. Prin contribuții diverse, modul de redactare, ne aduce informații și date interesante despre mediul în care trăim, ne oferă motive de reflecție și teme de dezbatere.

Apariția almanahului de față reprezintă un moment de reflecție retrospectivă și o încercare de scrutare, pe cât posibil, a ceea ce poate să se întâmple în viitor. Cititorii vor conștientiza conceptul de „creștere verde“, iar problemele climatice vor deveni una din tematicele des întâlnite. Toate acestea sunt în concordanță cu proiectele și programele ONU în privința combaterii efectelor încălzirii globale și schimbărilor climatice și de aceea avem nevoie de cunoaștere, de informații, urmate de transformarea lor în convingeri ferme și exteriorizarea acestora prin gesturi și atitudini ecologiste energice, combative și eficiente. Almanahul mediului poate fi un primi pas în această privință…
Dumneavoastră, stimați Cititori, puteți fi autorii unor viitoare studii sau articole despre probleme legate de mediu care vă preocupă și pe care doriți să le faceți cunoscute celor interesați, cu respect față de mediu curat.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Almanahul mediului 2014”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Categorie:
Updating…
  • Niciun produs în coș.