Telefon: 0758044826, 0723313131, 0212434036, 0212434035; e-mail: comenzi@edusigma.ro

Caiet de pregătire la ISTORIE şi GEOGRAFIE. Clasa a IV-a, semestrul 2

17,00 lei

Vă propunem continuarea caietului de lucru semestrial Geografie – Istorie. Urmărind tematica din programa școlară în vigoare, caietul conține activități de învățare diverse, prin care se asigură formarea competențelor specifice Geografiei și Istoriei pentru clasa a IV-a. Fiecare lecție conține notiunile teoretice de bază, pentru a facilita însușirea cunoștințelor fundamentale, iar hărțile, graficele și ilustrațiile numeroase reprezintă un suport al învățării logice și de lungă durată.

Vă propunem continuarea aprofundării cunoștințelor la istorie și geografie cu ajutorul Caietului de lucru Geografie – Istorie. Urmărind tematica din programa școlară în vigoare, vă propunem activități de învățare diverse, prin care se asigură formarea competențelor specifice Geografiei și Istoriei pentru clasa a IV-a. Fiecare lecție conține:
– noțiunile teoretice de bază, pentru a facilita însușirea cunoștințelor fundamentale;
– exerciții bazate pe observații și noțiuni practice;
– pentru secțiunea Geografie hărțile, graficele și ilustrațiile numeroase reprezintă un suport al învățării logice și de lungă durată;
– la secțiunea de Istorie veți regăsi un jurnal pe care elevii vor trebui să îl completeze pornind de la anumite cerințe, fapte istorice sau informații despre mari conducători ai lumii.
Sperăm că în acest mod vom reuși să veni în întâmpinarea elevilor și le vom trezi curiozitatea pentru a descoperi cât mai multe informații atât despre geografia cât și despre istoria patriei noastre.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Caiet de pregătire la ISTORIE şi GEOGRAFIE. Clasa a IV-a, semestrul 2”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Updating…
  • Niciun produs în coș.