Telefon: 0758044826, 0723313131, 0212434036, 0212434035; e-mail: comenzi@edusigma.ro

Caiet de pregatire la MATEMATICA. Clasa a IV-a, semestrul 1

17,00 lei

La începutul acestui an școlar am pregătit un caiet de lucru semestrial pentru pregătirea elevilor clasei a IV-a la Matematica . Împreună cu aceste caiete veți primi pentru fiecare elev, la fiecare disciplină, câte trei teste. Testele vor fi înmânate numai profesorilor pentru a putea fi distribuite elevilor la momentul potrivit. Caietul de matematică conține noțiuni teoretice și probleme ce folosesc date din realitatea înconjurătoare: geografie, biologie, istorie, științele naturii etc.

Stimate copil,

Mat, Ema și Tică te invită în lumea fascinantă a numerelor. Vei descoperi că adunarea are gust de ciocolată, că înmulțirea este mătăsoasă ca un fluture sau că vapoarele, avioanele și trenurile împart mărfuri și micșorează timpul în favoarea ta. Priveşte în jurul tău! Totul e matematică: numărul florilor din fereastră, păsările care zboară în stol, soarele ce străluceşte zilnic, luna şi stelele, totul, totul …

Am uitat: prăjitura bunicii e tot matematică, pentru că a pus în ea grame de făină, centilitri de lapte, miere şi infinită iubire. Lumea e ca un ocean de cifre, probleme şi dezlegări. Întinde mâna şi hai să-i pătrundem mai adânc misterele! Îţi promitem că te vom însoţi!

Stimate profesor,

Volumul este atât un manual, cât și un caiet, cu o broșură de teste care reduce mult din timpul de corectare și de analiză a rezultatelor testării, după modelul oficial (http://www.rocnee.eu/Files/4.pdf). Cerințele sunt adaptate pentru orice nivel de lucru și permit diferențierea pozitivă.

Manual, caiet, teste și ghid de evaluare, toate într-un singur pachet.

Stimate părinte,

Am urmat ideea lui Grigore Moisil: „Pentru elev este esenţial cum rezolvă problemele; pentru profesor – cum le pune.” Am obținut un produs, o poveste, o provocare, o carte de antrenament, un auxiliar care demonstrează că „știința nu este tristă”.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Caiet de pregatire la MATEMATICA. Clasa a IV-a, semestrul 1”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Updating…
  • Niciun produs în coș.