Telefon: 0758044826, 0723313131, 0212434036, 0212434035; e-mail: comenzi@edusigma.ro

Caietul Curcubeu. Clasa a II-a. semestrul II

19,00 lei 14,00 lei

Caietul CURCUBEU, MEM de la ușor la greu vizează formarea competențelor generale și specifice, corespundă cerințelor curriculumului național și programelor pentru olimpiadele școlare aprobate.
Descarcă planificarea aici…

Conținuturile auxiliarului au fost structurate pe capitole care asigură o învățare contextualizată, cu exemple din cotidian și un număr necesar și suficient de cerințe, care să asigure repetarea, aprofundarea și dezvoltarea conținutului noțional prevăzut de programă, dar și formarea de competențe. Materialul didactic, prin etapizarea gradului de dificultate în exersare, aplicare și explorare, oferă fiecărui copil suport de învățare și evaluare „fiecăruia după capacităţi, pentru a obţine cât mai mult posibil din partea tuturor” (I. T. Radu).

Experimentele au un rol important în explorarea situațiilor de viață din cotidian și asigură informația necesară pentru rezolvarea situațiilor-problemă.

Evaluările sunt concepute astfel încât să se asigure echilibrul între clasic și modern, individual și de grup, alegerea sarcinilor de învăţare realizându-se în funcţie de diferenţele individuale, conform principiului „nu mult, ci bine”
Descarcă planificarea aici…

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Caietul Curcubeu. Clasa a II-a. semestrul II”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Updating…
  • Niciun produs în coș.