Telefon: 0758044826, 0723313131, 0212434036, 0212434035; e-mail: comenzi@edusigma.ro

CAIETUL ELEVULUI. Biologie. Clasa a V-a.

19,00 lei

Caietul elevului urmărește structura manualului și cuprinde exerciții și activități de consolidare și aprofundare a cunoștințelor. Portofoliul de proiecte cuprinde fișe de lucru cu o parte dintre proiectele prezentate în manual și fișe pentru ierbar. Fișele de lucru presupun activități variate ca: observarea, analiza, dezbaterea, prezentări, colecții, colaje de imagini. Portofoliu va reflecta activitatea elevului pe parcursul anului școlar la biologie.

Materialul de față contribuie la formarea și dezvoltarea competențelor cuprinse în programa școlară în vigoare și urmărește structura manualului de Biologie cls a V-a, aprobat prin O.M.E.N. nr. 5268 / 2017. Toate lecțiile urmăresc o structură clară, delimitată prin etichete corespunzătoare:

Notițe – este un spațiu în care elevul poate nota noțiunile nou întâlnite sau pe cele pe care le consideră interesante. Tot în această secțiune există scheme sau imagini interactive;

Exerciții – urmăresc consolidarea noilor cunoștințe prin rezolvarea de rebusuri, labirinturi, scheme și tabele;

De reținut – se oferă câteva noțiuni nou întâlnite pe parcursul lecției, iar elevul poate aduce completări;

Dezbatere – pe parcursului anului școlar sunt propuse câteva teme de dezbatere pentru lucrul în echipă;

Activitate independentă – La finalul fiecărei lecții există sarcini de lucru cu diferite grade de dificultate care dau posibilitatea cadrelor didactice să lucreze diferențiat cu elevii, în funcție de abilitățile lor.

Caietul conține și Fișe de proiect cu teme care încurajează elevul în căutarea de informații. În concluzie, auxiliarul propune un demers didactic ce susține construcția conștientă, participativă a învățării, un parcurs didactic ponderat și flexibil, care face ca efortul elevilor să fie echilibrat, pe măsura particularităților individuale ale fiecăruia

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CAIETUL ELEVULUI. Biologie. Clasa a V-a.”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Updating…
  • Niciun produs în coș.