Telefon: 0758044826, 0723313131, 0212434036, 0212434035; e-mail: comenzi@edusigma.ro

Dezlegând misterele nașterii și morții și ale fenomenelor intermediare (O viziune budistă asupra vieții)

35,00 lei

Lucrarea exploreaza complexitatea filosofica a vietii din perspectiva budismului Nichiren, una dintre cele mai raspandite forme ale budismului din zilele noastre. In aceasta actualizare a clasicismului sau modern, Daisaku Ikeda, cea mai importanta autoritate a budismului Nichiren din lume, concentreaza ideile budiste asupra celor mai complicate enigme ale vietii, etapele nasterii, imbatranirii si mortii.

Autorul trece dincolo de explicatiile teoretice, ideile complexe devenind usor de inteles si utile pentru oricine, in orice moment al vietii. Cultivand o intelegere mai profunda a budismului Nichiren, cartea exploreaza posibilitatea transformarii suferintelor inevitabile ale vietii in surse de realizare personala si bunastare pentru cei din jur.
O lucrare plina de compasiune, o adevarata sursa de inspiratie atat pentru budisti cat si pentru non-budisti, „Dezlegand misterele nasterii si mortii” lumineaza calea spre revitalizarea vietilor individuale, transformand destinul umanitatii.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dezlegând misterele nașterii și morții și ale fenomenelor intermediare (O viziune budistă asupra vieții)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Categorie:
Updating…
  • Niciun produs în coș.