Telefon: 0758044826, 0723313131, 0212434036, 0212434035; e-mail: comenzi@edusigma.ro

Educație socială. Manual pentru clasa a V-a

19,00 lei

Manualul de EDUCAȚIE SOCIALĂ realizat de Editura SIGMA are un conținut integrator, determinat. Astfel, se creează posibilitatea realizării unor experiențe de viață inedite, potrivite particularităților cognitive și afectiv motivaționale ale elevilor.
Descarcă planificarea aici…

Unitățile tematice și modul de formulare a sarcinilor de lucru fac apel la exersarea cunoștințelor dobândite în contextul formal al cadrului educațional școlar, precum și la contexte non-formale, din viața extrașcolară.

Sarcinile de lucru asigură contextul pentru participarea activă, individuală sau în grup, care să permită exprimarea liberă a ideilor și stimularea creativității, spiritului estetic și a dezvoltării compor­tamentului de grijă față de natură. De asemenea, libertatea de a alege și flexibilitatea conținutului îi determină pe elevi să nu resimtă sarcinile de lucru ca fiind împovărătoare sau stresante.

În concluzie, manualul propune un demers didactic ce susține construcția conștientă, participativă a învățării, un parcurs didactic ponderat și flexibil, care face ca efortul elevilor să fie echilibrat, pe măsura particularităților individuale ale fiecăruia.
Descarcă planificarea aici…

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Educație socială. Manual pentru clasa a V-a”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Categorie:
Updating…
  • Niciun produs în coș.