Telefon: 0758044826, 0723313131, 0212434036, 0212434035; e-mail: comenzi@edusigma.ro

Vrei să știi mai mult? Exerciții și probleme pentru clasa a V-a. Semestrul I (MATEMATICĂ)

18,00 lei

Auxiliarul de matematică „Vrei să ştii mai mult?”, respectă structura tematică a manualului de Matematică de clasa a V-a de la Editura SIGMA. Auxiliarul răspunde nevoilor de învăţare ale elevilor şi este complementar acestui manual. Este realizat pentru fiecare dintre cele două semestre ale clasei a V-a, în conformitate cu Programa şcolară aprobată prin O.M. nr. 3393-28.02.2017.

Exerciţiile şi problemele sunt grupate pe trei niveluri de dificultate şi evidenţiate în text prin vignietele: Exersează!, Poţi fi mai bun! şi Fii campion!. De asemenea auxiliarul cuprinde fişe de lucru pentru elevi, teste de recapitulare şi sistematizare și modele de teză. Fișele de lucru pot fi decupate și adăugate portofoliului individual al fiecărui elev.

Auxiliarul „Vrei să ştii mai mult?” pentru semestrul I este dedicat:

–     Capitolului I „Numere naturale” cu subcapitolele „Operaţii cu numere naturale” şi „Divizibiliatatea numerelor naturale”

–     Capitolului II „Fracţii ordinare. Fracţii zecimale” cu subcapitolul „Fracţii ordinare”

Auxiliarul „Vrei să ştii mai mult?” pentru semestrul II este dedicat:

–     Capitolului II „Fracţii ordinare. Fracţii zecimale” cu subcapitolul „Fracţii zecimale”

–     Capitolului III „Elemente de geometrie şi unităţi de măsură”

Pentru fiecare dintre cele două semestre, în auxiliarul „Vrei să ştii mai mult?”, găsim „Recreații matematice“, dedicat vacanțelor școlare și prin structura sa elevii sunt stimulați și motivați să-şi dezvolte logica matematică inspirată din frumuseţea şi eleganţa raţionamentului matematic.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vrei să știi mai mult? Exerciții și probleme pentru clasa a V-a. Semestrul I (MATEMATICĂ)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Updating…
  • Niciun produs în coș.