Telefon: 0758044826, 0723313131, 0212434036, 0212434035; e-mail: comenzi@edusigma.ro

„Vrei să ştii mai mult?”Exerciții și probleme pentru clasa a V a. Semestrul II. ( Matematica)

18,00 lei

Auxiliarul de matematică „Vrei să ştii mai mult?”, respectă structura tematică a manualului de Matematică pentru clasa a V-a al Editurii SIGMA, fiind aprobat cu O.M.E.N. nr. 3530 din 04.04.2018. Auxiliarul răspunde nevoilor de învăţare ale elevilor şi este complementar acestui manual. Este realizat pentru fiecare dintre cele două semestre ale clasei a V-a, în conformitate cu Programa şcolară aprobată prin O.M. nr. 3393-28.02.2017.

Lucrarea conține exerciţiile şi problemele grupate pe trei niveluri de dificultate şi evidenţiate în text prin vignietele: Exersează!, Poţi fi mai bun! şi Fii campion!. De asemenea auxiliarul cuprinde fişe de lucru pentru elevi, teste de recapitulare şi sistematizare și modele de teză. Fișele de lucru pot fi decupate și adăugate portofoliului individual al fiecărui elev. Auxiliarul „Vrei să ştii mai mult?” pentru semestrul II cuprinde două capitole: – Capitolul „Fracţii ordinare. Fracţii zecimale” cu subcapitolul „Fracţii zecimale” Auxiliarul „Vrei să ştii mai mult?” pentru semestrul II este dedicat: – Capitolul „Elemente de geometrie și unități de măsură”. Ca și în auxiliarul pentru semestrul I, și acest auxiliar găsim „Recreații matematice“, dedicat vacanțelor școlare prin care elevii sunt stimulați și motivați să-şi dezvolte logica matematică inspirată din frumuseţea şi eleganţa raţionamentului matematica. În concluzie putem spune că lucrarea facilitează interactivitatea elev-profesor, relaționarea explicită și implicită cu alte discipline, autoevaluarea și înregistrarea progresului fiecărui elev în parte

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „„Vrei să ştii mai mult?”Exerciții și probleme pentru clasa a V a. Semestrul II. ( Matematica)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Updating…
  • Niciun produs în coș.